HBO en universiteit

Gebarentaal ook in uw curriculum? Zorg dat uw studenten zich kunnen profileren en bied het keuzevak gebarentaal aan. 

Zo gaat u mee met innovaties op het gebied van zorg, medisch en Social Work. Ook voor studieverenigingen ligt hier een kans om dit als verrijkingsstof aan te bieden. Kijk ook op SeniorSignS en Wapperkids.
NGT cursus Keuzevak
Uw studenten kiezen voor het keuzevak Nederlandse Gebarentaal (NGT) in plaats van Spaans of Chinees. Durft uw school zich te onderscheiden en mee te werken aan de maatschappelijke inbedding van de Nederlandse Gebarentaal en de acceptatie van doofheid? 
Lees meer... Aanvragen
NmG cursus Keuzevak
Uw studenten kiezen voor het keuzevak Nederlands met Gebaren (NmG). Wij bieden het keuzevak NmG voor alle leerjaren en verschillende vakgebieden. 
Lees meer... Aanvragen
Beroepsgericht Keuzevak
Voor het HBO onderwijs bieden wij het keuzevak Nederlandse Gebarentaal (NGT) of Nederlands met Gebaren (NmG) beroepsgericht aan. Maak een gebaar op de werkvloer! Dit kan binnen de zorg en medisch (verpleegkunde, geneeskunde, logopedie, fysiotherapie) of op het gebied van welzijn (pedagogiek, Social Word, PABO). Bekijk ook de SeniorSignS en Wapperkids pagina’s. Hier leest u meer over ons aanbod binnen zorg en Social Work. Mail ons voor meer informatie. Na toetsing ontvangt de student een landelijk erkend certificaat. Het keuzevak wordt gegeven door een HBO-gediplomeerd gebarentaaldocent.
Lees meer... Aanvragen
Kennismakingsworkshop / projectweek
Gebarentaal is leuk en voor iedereen! Maar wat is dan gebarentaal? De studenten maken kennis met gebarentaal. Na afloop van de workshop weten ze de waar- en onwaarheden en kennen ze een aantal basisgebaren. 
Lees meer... Aanvragen