02 januari 2017 / Gebaren.nl

Boek bestellen

Boek bestellen

Prentenboek vol gebaren
Wapperkids lanceert vol trots haar eerste eigen prentenboek vol gebaren.

Al jaren dromen wij van een prentenboek waarin alles op de juiste manier bij elkaar komt. Een boek waarmee je je helemaal uit kan leven, waarbij alle peuters en kleuters gemakkelijk kunnen mee gebaren en praten. Een boek waarin direct ook het gebaar als geheugensteuntje voor de voorlezer erbij staat. De tekeningen duidelijk zijn, met veel kleur en groot! Een boek waarmee je een groep wiebelende kinderen direct weet te boeien, alleen al door hoe het eruit ziet.


Tim zoekt een Walvis.

Een prentenboek voor peuters en kleuters waarin rijm, herhaling, dieren en gebaren op prettige wijze bij elkaar komen. Tim is een echte dierenvriend! Hij heeft gehoord over een WALVIS, maar hoe ziet die er eigenlijk uit? De juf van Tim weet dat wel; een walvis is groot, grijs, kan zwemmen en….. Spuit het water ver omhoog! Kijk en beleef de zoektocht van Tim: stil zitten is geen optie! Maak samen de gebaren die Tim aan ons voordoet. Zo wordt dit verhaal een ware beleving!
De gebaren die wij gebruiken zijn afkomstig uit de Nederlandse gebarentaal.


Nationale voorleesdagen
De komende Nationale voorleesdagen 25 jan. tot 5 feb. staat dit jaar in het teken van de Walvis. Het prentenboek Tim zoekt een Walvis sluit hier volledig op aan. Wapperkids gebruikt dit boek dan ook binnen de Voorstelling ‘Golf als de zee, gebaar met de kleine walvis mee!’. Treft u ons live bij een voorstelling of workshop dan kunt u ook ter plekke het prentenboek ‘Tim zoekt een walvis’ bij ons kopen. Vergeet dan niet contant geld mee te nemen ;-)
 

Ons prentenboek wordt verkocht in de volgende boekhandels:
-          Bruna Dongen
-          Het Verboden Rijk Oosterhout
-          Van Kemenade & Hollaers Ginnekenweg in Breda
Staat uw boekhandel hier nog niet bij, maak hen attent op de mogelijkheid, contact via info@gebaren.nl

Direct bestellen

Gebruik de bestelknop op deze pagina om het boek te bestellen! 
Afhandeling bestelling:
- U mailt ons via het bestelformulier hoeveel boeken en eventueel hoeveel dvd’s met boekje u wilt hebben uit de serie Gebaren doe je zo.
- U ontvang zo snel als mogelijk een reactie op uw bestelling met hierbij een factuur.
- U betaalt de factuur.
- Wapperkids ziet dat u betaald heeft en verstuurt uw bestelling.


Wat kunt u bestellen:
Tim zoekt een walvis, prentenboek vol gebaren.

Kosten per boek € 16,95 incl. BTW

VERZENDKOSTEN
Per bestelling komen er € 6,95 incl. BTW aan verzendkosten van het pakket bij.
Totale kosten bestelling 1 boek inclusief verzendkosten zijn € 23,90


 Nieuwsgierig naar een verrassende aanbieding met dvd’s en boekjes Gebaren doe je zo!? Lees dan verder voor meer informatie.
   

Feitelijke gegevens boek

Formaat: A3 met ringband
materiaal: Sulfaatkarton 350 grs.
Aantal blz.: 30 blz = 15 pagina’s dubbelzijdig
Eerste druk 2016
NUR 273, ISBN: 978-94-90910-00-6
Copyright Wapperkids – Gebaren.nl 2016
Tekst: Fons Fluitman
Vormgeving en illustraties: Elsbeth van der Poel
Uitgegeven door: Gebaren.nl – Oosterhout
www.gebaren.nl
Verkoopprijs: € 16,95

Fons Fluitman en Elsbeth van der Poel
Samen hebben zij met het wensenlijstje van Wapperkids in de hand het boek gemaakt. Fons Fluitman is de schrijver van het verhaal. Hij heeft jarenlang gewerkt als directeur op de basisschool Laurentius in Breda en nu hij met pensioen is had hij tijd om zich op het schrijven van een kinderboek te richten. Hij heeft er vooral op gelet dat door zijn manier van schrijven en de tekst, jong en oud al snel samen het boek beleven en elkaar kunnen aanvullen. Rijm en herhaling in de tekst zorgen voor een interactie tussen voorlezer en jonge luisteraar wat, naar hij hoopt, veel plezier oplevert.

Elsbeth van der Poel heeft alle illustraties gemaakt en het boek verder vorm gegeven. Twee dingen waren hierin heel erg belangrijk: aansprekende kleurrijke vertelplaten en de gebaren instructie tekeningen. Al jaren tekent Elsbeth voor Wapperkids alle gebaren instructie tekeningen dus dat zat wel goed. Maar vertelplaten maken was nog best een uitdaging. Wapperkids had de nadrukkelijke wens dat de bladzijden als vertelplaat gebruikt kunnen worden in de klas of in de groep. De platen moeten dus extra duidelijk zijn zodat ze ook op een wat grotere afstand goed te zien zijn. Bij sommige platen willen we ook dat we er wat langer over kunnen praten met de kinderen en dan werken aan woordenschat binnen het thema. Maar daarbij hadden we ook nog eens de wens dat er kleine extraatjes op de platen te zien moeten zijn voor de iets oudere kinderen voor wie het verhaal alleen al weer iets te makkelijk zou worden. Zo kunnen zij ook dingen kunnen ontdekken en bespreken op hun eigen ontwikkelingsniveau. Elsbeth heeft er hard aan gewerkt en Wapperkids is erg blij met het resultaat.

AANBIEDING
Omdat we niet onder de verzendkosten uitkomen en het toch al automatisch een pakket formaat heeft, hebben wij een mooie aanbieding voor u.
Voor € 1,10 extra ontvangt u een dvd met boekje uit de serie Gebaren doe je zo! bij het prentenboek!
U betaalt totaal € 25,00
 

Bestel niet 1 dvd met boekje maar nog meer dvd’s met boekje dan betaalt u:
- bij 2 dvd’s en het boek € 30,00
- bij 3 dvd’s en het boek € 34,00
- bij 4 dvd’s en het boek € 37,00
- bij 5 dvd’s en het boek € 39,00
Alle boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 

Wapperkids Dvd’s

De gebaren worden aangeleerd aan de hand van dagelijkse gebeurtenissen en met de verschillende dvd’s met boekje die Wapperkids heeft uitgegeven. Ieder thema heeft 50 gebaren die aan u worden voorgedaan op de dvd en in het begeleidende boekje staan per thema 5 oefeningen volledig uitgeschreven. Verder leest u hierin algemene informatie over het gaan gebaren met horende baby’s en peuters.
De dvd’s bestaan uit vijf thema’s:      
·         Baby & bedtijd
·         Peuter & bedtijd (let op gebarenlijst lijkt op de baby dvd)
·         Eten & drinken, kleding en kleuren
·         Kinderboerderij & dierentuin
·         Kinderdagverblijf

Boek bestellen