Zorg

Gebaren.nl, al jaren de vaste externe partner op het gebied van gebaren(taal) voor verschillende zorginstellingen in Nederland. Wij verzorgen training, coaching, voorlichting en advies op het gebied van de Nederlandse gebarentaal (NGT), Nederlands met gebaren (NmG) en communiceren met gebaren (CmG). Ook in de medische en paramedische wereld bieden we workshops en trainingen voor nascholing en verdieping. ). De producten van MediSign geven u meer inzicht in de taal, leefwereld en cultuur van doven en slechthorenden. Werkt u als paramedicus veel met specifieke doelgroepen zoals cliënten met downsyndroom, autisme, of met een laag taalniveau?
Dan is nascholing op het gebied van communiceren met gebaren een meerwaarde voor u. Nu is het tijd voor innovatie en breng Gebaren.nl vanaf najaar 2016 de gebaren ook de ouderenzorg binnen. SeniorSignS - Gebaren geven beweging, contact door beleving! Een innovatieve communicatiemethode speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie, slechthorende ouderen, verzorgend personeel, familie en vrijwilligers. 
Ouderenzorg/SeniorSignS Gebaren geven beweging, contact door beleving! Een innovatieve communicatiemethode speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie, slechthorende ouderen, verzorgend personeel, familie en vrijwilligers.  Lees meer... Onze werkwijze
Zorginstelling Gebaren.nl, al jaren de vaste externe partner op het gebied van gebaren(taal) voor verschillende zorginstellingen in Nederland. 
Lees meer... Onze werkwijze
Medisch/MediSign Workshops en cursussen gebarentaal speciaal ontwikkeld voor artsen, verpleegkundigen en paramedici, compleet met lesmateriaal (op maat). 
Lees meer... Scholingsaanbod
Paramedisch Werkt u als paramedicus veel met specifieke doelgroepen zoals cliënten met downsyndroom, autisme, of met een laag taalniveau? 
Lees meer... Scholingsaanbod