Zorginstelling

Gebaren.nl, al jaren de vaste externe partner op het gebied van gebaren(taal) voor verschillende zorginstellingen in Nederland. 

Wij verzorgen training, coaching, voorlichting en advies op het gebied van de Nederlandse gebarentaal (NGT), Nederlands met gebaren (NmG) en communiceren met gebaren (CmG). Gebaren leer je het beste tijdens contacturen die gegeven worden door een HBO gediplomeerd docent gebarentaal bij u op locatie. Gebarentaal kan men ook leren door les te krijgen in de praktijk, terwijl men met de cliënten aan het werk is. Of u NGT of NmG aanbied is een weloverwogen keuze.
Voorlichting/workshop gebaren
Een nieuwe cliënt, doof of slechthorend, bij u op de groep? Vaak leven er vooraf al veel vragen bij de medewerkers. Wij bieden een korte training van een dagdeel of een dag waarin alle vragen over doofheid en slechthorendheid beantwoord worden. 
Lees meer... Aanvragen
Cursus Gebaren in de zorg NGT niveau 1-2-3
Een cursus die volledig aansluit bij het begeleiden van dove en slechthorende cliënten in de dagelijkse situatie. Gebaren.nl biedt vanaf augustus 2015 een totaal nieuwe cursus aan voor de zorg. 
Lees meer... Aanvragen
Cursus Gebaren in de zorg NmG niveau 1-2-3
Een cursus die volledig aansluit bij het begeleiden van dove en slechthorende cliënten in de dagelijkse situatie. Gebaren.nl biedt vanaf augustus 2015 eentotaal nieuwe cursus aan voor de zorg. 
Lees meer... Aanvragen
Voor cliënten
Zet cliënten in hun eigen kracht! Een uur per week op niveau gebaren kan al een hele verbetering zijn. Maar thematisch samen aan de slag, de communicatie verbreden, visualisatie oefenen en de gebarenvaardigheid uitbreiden, biedt meer verdieping. Er zijn vele manieren denkbaar maar in alle gevallen staat de taal echt voorop. 
Lees meer... Aanvragen
Op de werkvloer coaching, intervisie en advies
Soms is leren in een klaslokaal onvoldoende, daarom bieden wij ook coaching op de werkvloer aan. Begeleiders krijgen een hele directe vorm van training in gebarenvaardigheid, feedback op hun manier van gebaren en communiceren. 
Lees meer... Aanvragen
Onderhoudstraining E-learning
Vanaf 2017 bieden wij al onze vaste klanten de mogelijkheid een onderhoudstraining gebarenvaardigheid te volgen middels E-learning in combinatie met een aantal contacturen. 
Lees meer... Aanvragen