Wil jij leren voorlezen met gebaren? Of kun jij gebaren maar wil je graag deze vaardigheid bijhouden? Wij bieden trainingen aan vanaf €25,- per les op vaste data en locaties in Nederland. Voorlezen met Gebaren in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Nascholing NGT, NmG en Familiegebaren in Utrecht en Zwolle. Door middel van een strippenkaart kun je een jaar lang inschrijven op alle beschikbare lessen van je kaart, op de locatie van jouw keuze. Lees snel verder en kom erachter hoe het werkt!
4 soorten trainingen
  • Voorlezen met gebaren 
  • NGT nascholingslessen 
  • NmG nascholingslessen
  • Familiegebarentraining
Iedere training wordt minimaal 10x per jaar gegeven. Elke les is anders en we rouleren 5 verschillende thema’s per training. We geven lessen op maandag en dinsdag in de ochtend, middag en avonden. Zie het jaarschema welk thema per les aan bod komt en op welke tijden de lessen plaatsvinden.
Onze strippenkaarten U kunt voor elke soort training per locatie een strippenkaart aanschaffen. Je kunt bij het kopen van een strippenkaart Voorlezen met gebaren kiezen voor 3 locaties: Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. De lessen Familiegebarentraining en NGT/NmG worden op 2 locaties gegeven: Utrecht en Zwolle. Elke strippenkaart heeft een geldigheidsduur van één kalenderjaar. Het aantal strippen van je kaart staat gelijk aan het aantal lessen dat je kunt volgen. Je kunt één persoon meerdere lessen laten volgen of juist met meer personen tegelijk samen een les volgen. Een voorbeeld: Je koopt een 10-strippenkaart. Daarmee kunnen 10 personen 1 les volgen, of 5 personen 2 lessen, of 2 personen 5 lessen en alles daartussenin. Als je de kaart maar binnen één kalenderjaar opmaakt, daarna vervallen de overgebleven lessen.
Hoe werkt het Eerst registreer je je via onze website en maak je een account aan met je eigen inlogcode. Als je bent ingelogd kun je een strippenkaart aanschaffen. Na betaling verschijnt het aantal gekochte strippen in uw account. Daar kunt u later ook het aantal niet-gebruikte strippen inzien. Nu kun je via het inschrijfsysteem inschrijven voor de lessen, zolang je nog voldoende strippen in je account hebt staan. Na inschrijving op een les wordt automatisch een strip van je strippenkaart uit je account afgetrokken. Je kunt een jaar vooruit inschrijven, dat is geen enkel probleem! Tot 30 dagen voorafgaand aan de trainingsdag kun je altijd gratis annuleren. De annuleringsvoorwaarden kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden. LET OP! Op tijd inschrijven is aan te raden, vol=vol!
Deelname eisen
  • Voorlezen met gebaren: Geen specifieke voorkennis vereist. 
  • NGT: U dient minimaal één cursus NGT gevolgd te hebben voordat u deel kunt nemen aan deze trainingen. 
  • NmG: U dient minimaal één cursus NmG gevolgd te hebben voordat u deel kunt nemen aan deze trainingen. 
  • Familiegebaren: U dient minimaal twee cursussen NGT dan wel NmG gevolgd te hebben voordat u deel kunt nemen aan deze trainingen.
Locatie
Alle locaties liggen centraal. Ze zijn goed te bereiken met het OV en er zijn steeds genoeg parkeergelegenheden in de buurt. Onze trainingslocaties bieden plek voor 20 deelnemers. Uiteraard verzorgen wij koffie , thee en iets lekkers.
Amsterdam: Plein '40-'45 10
Eindhoven: Zernikestraat 1
Zwolle: Zerboltstraat 63
Utrecht: Australielaan 14-16

Van wie krijgt u les?
Al onze docenten zijn HBO-gediplomeerd en hebben al jaren ervaring in het lesgeven in gebarentaal en voorlezen met gebaren.

Lesmateriaal
De eerste keer dat je een les van ons bijwoont ontvang je van ons een verzamelmap. Hierin vindt je algemene informatie. Per les kun je onze werkbladen die wij per thema verstrekken hieraan toevoegen. Daar waar mogelijk bieden wij ook digitaal oefenmateriaal.

Prijzen

    20-strippenkaart 10-strippenkaart 5-strippenkaart
Voorlezen met gebaren
Eindhoven/ Amsterdam/ Zwolle
particulieren/professionals € 850,- € 475,- € 275,-
€ 42,50 € 47,50 € 55
         
NGT
Zwolle/ Utrecht
particulieren/professionals € 850,- € 475,- € 275,-
€ 42,50 € 47,50 € 55
         
NmG
Zwolle/ Utrecht
particulieren/professionals € 850,- € 475,- € 275,-
€ 42,50 € 47,50 € 55
         
Familiegebarentraining
Zwolle/ Utrecht
Ouders/
familieleden
  € 250,- € 150,-
  € 25,- € 30