Wapperkids

Gebaren zijn leuk en voor iedereen! Daarom leert Wapperkids horende ouders, professionals, baby’s, peuters en kleuters gebaren te gebruiken bij het praten. Wapperkids gebruikt de gebaren uit de Nederlandse gebarentaal.
Wij zijn er van overtuigd dat iedereen veel plezier kan hebben met het maken van gebaren, dus ook horende mensen. Dit geldt voor zowel beginners als gevorderden, van amateur tot professional, van individu tot organisatie, van jong tot oud. Onze grootste doelgroep komt uit de richting van de kinderdagverblijven en bibliotheken. Maar ongeacht ervaring of achtergrond, iedereen kan bij ons terecht! 
Wij hebben een bedrijfspagina op facebook waar we vaak leuke video's kleurplaten, gebaren, aankondigingen voor leuke workshops en nog veel meer plaatsen! Hier kun je ook op terecht als je zelf geen account hebt op facebook. Klik op de link hieronder!
Facebook Wapperkids
Achtergrondinfo Door bewust gebaren bij het spreken te gaan gebruiken, boor je het natuurlijk vermogen om te kunnen gebaren weer aan. Ieder mens kan gebaren!

Lees meer... Onze werkwijze
Gebaren doe je zo! Een klein gebaar geeft veel plezier! Maak met kinderen door de dag heen op sleutelmomenten een gebaar en ervaar de voordelen.

Lees meer... Doelgroepen
Voorlezen met gebaren Beweeg en laat uw handen wapperen! Zeg zo af en toe het rustige voorleesmoment eens gedag en maak er een beweegbeleving van. 

Lees meer... De mogelijkheden
Taal achterstand / VVE Het inzetten van een gebaar bij het spreken kan drempelverlagend werken voor kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal. 

Lees meer... Doelgroepen
Workshops / training Wapperkids geeft workshops aan de pedagogisch medewerkers, gastouders/onthaalouders, de ouders en de kinderen, maar ook aan de volwassenen met de kinderen sámen. 

Lees meer... De mogelijkheden
Voorstelling / NVLD
Bij ieder thema past een verhaal! Nodig ons uit in uw themaweek, project of kinderboekenweek en laat u verrassen. Wij zijn specialist in het aanbieden van ouder-kind activiteiten voor Boekstart. 

Lees meer... Boekstart en meer