Voorstelling / NVLD

Bij ieder thema past een verhaal! Nodig ons uit in uw themaweek, project of kinderboekenweek en laat u verrassen. Wij zijn specialist in het aanbieden van ouder-kind activiteiten voor Boekstart. 

Wapperkids werkt in het kader van Boekstart samen met de bibliotheek, en waar nodig met de GGD, om activiteiten te verzorgen waarbij het bevorderen van lezen met heel jonge kinderen centraal staat. De Prentenboek Top Tien 2019 en het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry', staan centraal in al onze activiteiten die geboekt worden met het oog op de Nationale voorleesdagen 2019 of tijdens deze dagen.
Boekstart
Wapperkids werkt in het kader van Boekstart samen met de bibliotheek om activiteiten te verzorgen waarbij het bevorderen van lezen met heel jonge kinderen centraal staat. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voorlezen aan kinderen van 0 tot 2 jaar. Wapperkids biedt uw medewerkersop een zeer praktische manier kennis en vaardigheden aan om plezier en nut van het voorlezen aan hele jonge kinderen te vergroten. Wij laten ouders met jonge kinderen genieten van boeken.
Aanvragen
Thema
Bij ieder thema past een verhaal! Nodig ons uit in uw themaweek, project of kinderboekenweek en laat u verrassen. Door de jaren heen hebben wij invulling mogen geven aan de vele kinderboekenweek thema’s en mee mogen werken aan themaprojecten rondom bekende kinderboeken zoals Nijntje, Kikker, Helden, Raar maar waar, Sporten is gezond en de Mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Wij doen dit met veel plezier en creativiteit voor bibliotheken, organisaties als Boekstart en scholen of kinderdagverblijven. Heeft u een bijzonder project, nodig ons uit om met u mee te denken hoe het voorlezen met gebaren hierin een plek kan krijgen. 
Aanvragen
Nationale voorleesdagen
De Prentenboek Top Tien 2019 en het prentenboek van het jaar Éen huis voor Harry', staan centraal in al onze activiteiten die geboekt worden met het oog op de Nationale voorleesdagen 2019 of  tijdens deze dagen. Samen, visueel, actief, praten met gebaren, beleven en interactie zijn de kernwoorden waar het in onze voorleesvoorstellingen en workshops om draait! De praktijkworkshop stoomt de volwassen voorlezer klaar in de maanden en weken voorafgaand aan deze geweldige voorlees weken. Maar ook tijdens deze weken zijn wij door het hele land actief en verzorgen wij kindervoorleesvoorstellingen en workshops voor alle leeftijden. Voorlezen met gebaren is leuk, gemakkelijk, en voor alle leeftijden. Beleef het mee! Boek ons op tijd, dit zijn voor ons altijd drukke maanden en weken!

Workshop Voorlezen met gebaren – 1 uur
Praktijk Workshop Voorlezen met gebaren – 2,5 uur
Interactieve Voorstelling – 45 min
Aanvragen