AVG

Gebaren.nl & Algemene voorwaarden en Privacy beleid 
Gebaren.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus met oog op de wet AVG. Bij het bezoeken van onze website laat u online sporen na, dat vraagt om bewust informeren en beveiligen. Uw gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. Uw gegevens worden verwerkt om nieuws te versturen, uw aanmelding te verwerken voor onze bedrijfsactiviteiten en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.
Uw gegevens worden niet verkocht aan derden.
Uw gegevens worden uitsluitend, als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang, zoals redelijke bedrijfsuitoefening rechtvaardigt met derden gedeeld.
Uw gegevens worden niet langer dan wettelijk noodzakelijk door ons bewaard. Dit doen wij zorgvuldig.

Ons team

Nienke, Williëlle en Ramon zijn de vaste gezichten van Gebaren.nl & Wapperkids, grote kans dat zij binnenlopen bij uw organisatie. De backoffice staat onder leiding van Mariëlla. Onze vaste illustrator Elsbeth geeft al onze producten een eigen gezicht. Nienke en Williëlle de twee gebarentaal docenten, Ramon is tolk gebarentaal en heeft zijn PABO diploma op zak. Alle drie zijn zij afgestudeerd aan het Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies verbonden aan de Hogeschool Utrecht.

Gebaren.nl biedt verschillende diensten en producten die te maken hebben met de Nederlandse gebarentaal. Wapperkids, Gebaren in de zorg, Medisign, Gebaren op de werkvloer en SeniorSigns zijn concepten bedacht en ontwikkeld door ons team. Wij werken er hard aan om deze diensten en producten tot een succes te maken. Ons team doet dit achter de schermen, op ons kantoor of juist als workshop- of cursusleider. Ieder draagt zijn steentje bij aan het geheel. Wij werken samen met vaste freelancers die actief meehelpen bij drukte en speciale grote activiteiten. 
Ramon Directie

Tolk Nederlandse gebarentaal en gediplomeerd PABO docent.
Lees meer...
Nienke Directie

Workshopleider / trainer / coach / intervisor / gastspreker / docent gebarentaal 
Lees meer...
Williëlle Workshopleider / trainer / docent gebarentaal Lees meer...
Mariëlla Backoffice Lees meer...
Elsbeth Illustrator Lees meer...
Freelance docent Gera Vonk-Huisjes Lees meer...