23 september 2016 /

Nieuwe website live!

Hoera! Met trots presenteren wij onze nieuwe website!


Vormgeving

De oude site was aan vernieuwing toe, dat was duidelijk te zien. De website heeft een geheel nieuw uiterlijk, met een moderne look en opvallende knoppen. Nu is de site beeldvullend, hierdoor is alles ruimtelijker en scrolt u makkelijker door de site heen. Elke knop heeft een verborgen handje, ga met uw muis over de knop en het handje (gebaar) komt tevoorschijn. 

De button van Wapperkids op de homepagina beweegt wanneer u hier langs gaat met de muis, een bijzonder effect wat u moet uitnodigen eens een kijkje te nemen. Er is zelf gedacht aan een review icoon, hier ziet u direct onze actuele beoordeling. Wapperkids is een onderdeel van Gebaren.nl. Om de bezoeker inzicht te geven waar hij zich bevindt, bij Wapperkids of bij een ander thema van Gebaren.nl, is er onderscheid gemaakt in achtergrondkleur. Wapperkids is blauw en Gebaren.nl wit met groen. Ieder thema heeft eigen foto’s die scherper, mooier en duidelijker zijn dan voorheen.

Gebruiksvriendelijk

Onze nieuwe website is volledig responsive op iedere telefoon of tablet! Bekijk de site dus ook zeker eens op uw smartphone. Wij zijn er trots op hoe de knoppenstructuur en look & feel van de site daar overeind is gebleven. Gemak dient de klant! De knop ‘Tolkaanvragen’ is dan ook altijd boven aan in het beeldscherm te zien en te gebruiken. Na het lezen van informatie over onze producten en diensten kunt u direct contact opnemen via het conversieformulier. 

Nog meer….

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes via de nieuwsberichten die een vaste plek hebben gekregen onder aan iedere pagina. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over ons in artikelen en lesbeschrijvingen, ondergebracht bij ‘Downloads’. Voor wie niet wil lezen maar doen is er nu een speciale videopagina van Wapperkids in het leven geroepen waarop alle oefenfilmpjes van Wapperkids direct te zien zijn. Scrol hier doorheen en laat uw handen wapperen!

Bedankt! Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en willen WebSentiment bedanken voor de fijne samenwerking en hun innovatieve ideeën!

Ontdek onze website! Veel plezier.
Team Gebaren.nl